Tulosta sivu

Raportit ja työpaperit

Pietikäinen Reetta: Tavoitteena ”yhteisten rajapintojen löytyminen ja yhdessä toimiminen nuorten hyväksi”. Työpajojen yhteistyö Ohjaamojen kanssa / raportti kyselytuloksista, lokakuu 2019

Lataa raportti

Pietikäinen Reetta: ”Nuorten asiallahan tässä ollaan kaikki”. Etsivän nuorisotyön yhteistyö Ohjaamojen kanssa / raportti kyselytuloksista, lokakuu 2019

Lataa raportti

Pietikäinen Reetta: ”Tulosperusteinen palvelu ja eri tavoin heikossa asemassa olevien nuorten palvelu ei ole toimiva yhdistelmä.” – Työpajatoimijoiden näkemyksiä tulosperusteisuudesta Nuoret töihin! ja Nuoret kohti työtä! -palveluissa. Raportti kyselytuloksista 2019.

TPY kartoitti kyselyllä työpajakentän näkemyksiä tulosperusteisuuden toimivuudesta TE-hallinnon Nuoret töihin! ja Nuoret kohti työtä! -palveluissa. Kyselyyn saatiin 51 vastausta. Kyselyn perusteella tulosperusteisuuteen liittyy useita kriittisiä tekijöitä ja riskejä. Tulosperusteisuus voi soveltua kevyellä täsmätuella työllistyvien kohderyhmien palveluihin. Monialaisia palveluita ja intensiivisiä palveluprosesseja tarvitsevien palveluissa sen toteuttaminen on haasteellista.

Lataa raportti

Pietikäinen Reetta: Työpajojen ja etsivän nuorisotyön yhteistyön kehittäminen Ohjaamojen kanssa – raportti kyselytuloksista 2019.
TPY toteutti syksyllä 2018 työpajojen ja etsivän nuorisotyön toimijoille kyselyn Ohjaamojen kanssa tehdystä yhteistyöstä. Kyselyyn saatiin 139 vastausta. Kyselyn perusteellan yhteistyö on varsin moninaista vaihdellen tiedotuksesta yhteisiin asiakasprosesseihin.

Lataa raportti