Pajasählyturnaus 20.2.2019 Porissa

20.2.2019

Pajasählyturnaus on kaikille työpajalaisille tarkoitettu tosi mieleinen kilpailu Satakunnan sählymestaruudesta. Se alkaa turnauspäivänä 20.2.2019 klo 8.30 ja päättyy klo 15.00, jotta pitkämatkalaiset ehtivät kotiin valoisaan aikaan. Pajasählyturnaukseen osallistuvien henkilöiden toivotaan saapuvan paikalle ajoissa. Turnauksessa pidetään ruokatauko klo 11.00-12.00 välisenä aikana. Nuorisotalolla on Porin Nuorten työpajan ylläpitämä kahvila, josta pajalaisten toivotaan ostavan virvokkeita, välipaloja ja maittavia lounaita.

Turnaukseen voivat osallistua turnauksen ajankohtana työpajan kirjoilla olevat työntekijät. Turnauksessa pelataan työpajojen välisiä sählyotteluita. Joukkueessa voi olla samanaikaisesti kentällä 4 (neljä) pelaajaa.

Jokainen pajasählyturnaukseen osallistuva joukkue asettaa turnauksen palkintopöydälle niin monta palkintoa kuin turnauksessa on osallistuvia joukkeita. Palkintojen toivotaan olevan työpajojen omaa tuotantoa.

Turnausmaksua ei ole. Jokainen osallistuva joukkue vastaa omista kuljetus-, ruokailu- ja vakuutusmaksuista. Café nuokkari on avoinna koko turnauspäivän ajan.

Ilmoittautuminen pajasählyturnaukseen tapahtuu osoitteeseen jesse.peltoniemi@pori.fi. Ilmoituksessa on oltava: työpajan nimi, osallistujamäärä. Ilmoitus on tehtävä kaksi (2) viikkoa ennen turnauksen aloitusta, viimeistään 06.02.2019 klo 16.00 mennessä.