Uutiskirjeet jäsenille, sidosryhmille ja etsivälle nuorisotyölle

Jäsenten uutiskirje PajaInfo

Julkaisemme jäsenorganisaatioillemme tarkoitettua uutiskirjettä PajaInfoa. PajaInfo lähetetään sähköpostitse noin kolme viikon välein ja se sisältää kattavasti tietoa TPY:n toiminnasta sekä työpajakentän ajankohtaisista asioista, esimerkiksi tulevista koulutuksista ja tapahtumista, TPY:n tekemästä vaikuttamis- ja kehittämistyöstä ja työpajatoimialan uudistuksista. PajaInfossa myös jäsenorganisaatiot ja sidosryhmät voivat tiedottaa työpajakenttää ajankohtaisista asioistaan. Lisäksi PajaInfon tilaajille voidaan jäsenkirjeen lisäksi lähettää satunnaisesti myös muuta tiedotusta tai kyselyjä TPY:n toiminnasta ja toimialan ajankohtaisista asioista. PajaInfon voit tilata sähköpostitse osoitteessa anne.valimaa(at)tpy.fi.

Valtakunnallisen työpajayhdistyksen jäsenrekisterin (ml. jäsenten uutiskirje PajaInfo) tietosuojaselosteen löydät täältä.

Uutisia työpajatoiminnasta -uutiskirje sidosryhmille

Valtakunnallinen työpajayhdistys tuottaa sidosryhmille, yhteistyökumppaneille ja kaikille työpajatoiminnasta kiinnostuneille uutiskirjettä.

Sidosryhmille, yhteistyökumppaneille ja muille työpajatoiminnasta kiinnostuneille lähetämme sähköpostitse Uutisia työpajatoiminnasta-uutiskirjeen vähintään kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä. Uutiskirjeeseen kootaan työpajatoiminnan ajankohtaiset asiat sekä sidosryhmille avoimet seminaarit ja tapahtumat.

Kirjeen saat sähköpostiisi tilamaalla sen osoitteesta täältä.

Uutisia työpajatoiminnasta ja etsivästä nuorisotyöstä 1 / 2019

Uutisia työpajatoiminnasta ja etsivästä nuorisotyöstä 4 / 2018

Uutisia työpajatoiminnasta 3 / 2018

Uutisia työpajatoiminnasta 2 / 2018

Uutisia työpajatoiminnasta 1 / 2018: Työpajatoiminta maakuntauudistuksessa, maaliskuu 2018

Uutisia työpajatoiminnasta syksy 2017

Uutisia työpajatoiminnasta kevät 2017

Uutisia työpajatoiminnasta syksy 2016

Sidosryhmäkirjerekisterin tietosuojaselosteen löydät täältä.

Työpajatoiminta maakuntauudistuksessa

Uutiskirje puolueiden piirien toiminnan- ja puheenjohtajille työpajatoiminnasta maakuntauudistuksessa (toukokuu 2018).

Etsivän nuorisotyön uutiskirje

Etsivän nuorisotyön osaamiskeskus lähettää toukokuusta 2018 alkaen kerran kuukaudessa etsivän nuorisotyön uutiskirjeen. Uutiskirje lähetetään aluehallintovirastojen kautta ja se sisältää tietoa etsivän nuorisotyön koulutuksista, tapahtumista ja muista ajankohtaisista asioista. Voit myös tilata uutiskirjeen suoraan osoitteesta hanna.suomi@tpy.fi.