Uutiskirjeet jäsenille ja sidosryhmille

Jäsenten uutiskirje PajaInfo

Julkaisemme jäsenorganisaatioillemme tarkoitettua uutiskirjettä PajaInfoa. PajaInfo lähetetään sähköpostitse noin kolme viikon välein ja se sisältää kattavasti tietoa TPY:n toiminnasta sekä työpajakentän ajankohtaisista asioista, esimerkiksi tulevista koulutuksista ja tapahtumista, TPY:n tekemästä vaikuttamis- ja kehittämistyöstä ja työpajatoimialan uudistuksista. PajaInfossa myös jäsenorganisaatiot ja sidosryhmät voivat tiedottaa työpajakenttää ajankohtaisista asioistaan. PajaInfon voit tilata sähköpostitse osoitteessa anne.valimaa(at)tpy.fi.

Uutisia työpajatoiminnasta -uutiskirje sidosryhmille

Valtakunnallinen työpajayhdistys tuottaa sidosryhmille, yhteistyökumppaneille ja kaikille työpajatoiminnasta kiinnostuneille uutiskirjettä.

Sidosryhmille, yhteistyökumppaneille ja muille työpajatoiminnasta kiinnostuneille lähetämme sähköpostitse Uutisia työpajatoiminnasta-uutiskirjeen vähintään kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä. Uutiskirjeeseen kootaan työpajatoiminnan ajankohtaiset asiat sekä sidosryhmille avoimet seminaarit ja tapahtumat.

Kirjeen saat sähköpostiisi tilamaalla sen osoitteesta anna.kapanen@tpy.fi

Uutisia työpajatoiminnasta syksy 2017

Uutisia työpajatoiminnasta kevät 2017

Uutisia työpajatoiminnasta syksy 2016