Koulutukset ja tapahtumat

Koulutukset ja tapahtumat

Valtakunnallinen työpajayhdistys järjestää koulutusta ja tapahtumia, joiden tarkoituksena on vahvistaa työpajoilla toimivien ammattilaisten valmennusosaamista, tukea ammatillista kehittymistä ja mahdollistaa verkottumista muiden työpaja-ammattilaisten kanssa.

Työpajatoiminnan peruskoulutuksia ja teemakoulutuksia ajankohtaisista ilmiöistä 

TPY:n peruskoulutuksiin kuuluvat Työ- ja yksilövalmennuksen perusteet, Arviointi valmennuksessa, Työpajapedagogiikka ja Voimavarat valmennuksessa -koulutuskokonaisuudet. Koulutukset järjestetään pääasiallisesti alueellisina koulutuksina yhteistyössä aluehallintovirastojen kanssa ja ne ovat maksuttomia. Koulutuksiin mahtuu enintään 30 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Verkkokoulutuksia työpajatoiminnan ajankohtaisista aiheista

TPY tarjoaa verkkokoulutusta työpajatoiminnan ajankohtaisista aiheista. Yhdistyksen järjestämien verkkokoulutusten aikataulut päivittyvät koulutus- ja tapahtumakalenteriin. Moni verkkokoulutuksista on katsottavissa jälkikäteen tallenteena yhdistyksen verkkosivuilta

Työpaja-ammattilaiset yhteen kokoavia tapahtumia

TPY:n perinteisiä tapahtumia ovat työpaja-ammattilaiset yhteen kokoava Valtakunnalliset Työpajapäivät ja Ihanko Pihalla? -työpajanuorten taide- ja kulttuuritapahtuma. Lisäksi yhdistyksen tapahtumiin lukeutuvat osaamisen tunnistamisen ja tunnustamisen teemoja käsittelevä Synergiaseminaari.

Tulevien koulutusten aikataulut löydät täältä. Koulutusmateriaaleihin pääset tästä.

 

Tapahtumien ja koulutusten tietosuojaselosteen löydät täältä.