Synergiaseminaari 2019

Vuosittain järjestettävä Synergiaseminaari kokoaa osaamisen tunnistamisen ja tunnustamisen parissa työskentelevät sekä toimintakentän ajankohtaisista näkökulmista kiinnostuneet toimijat yhteen. Seuraava Synergiaseminaari järjestetään 6.-7.11.2019 Holiday Clubin kylpylähotellissa Tampereen Lapinniemessä

Kaksipäiväisen Synergiaseminaarin ohjelma kertoo onnistumisista koulutuksen järjestäjien ja pajatoimijoiden yhteistyössä. Valokeilaan nousevat myös Työpajatoiminnan opinnollistaminen -hankkeen työpajojen opinnollistamistyön tulokset ja timanttisimmat käytännöt. Niistä parhaat kootaan oppaaksi, jonka julkistamistilaisuus on Synergiaseminaarin yhteydessä.

Ilmoittaudu mukaan Synergiaseminaariin viimeistään 23.10.2019 täältä! Synergiaseminaarin hinta on 95 €, sisältäen seminaariohjelman sekä lounaat ja kahvitarjoilut päivien aikana.

Mikäli osallistuminen perutaan 9.10.2019 jälkeen, laskutetaan osallistumismaksusta 50 %. Jos peruutus tehdään 23.10.2019 jälkeen, veloitetaan koko osallistumismaksu. Osallistujan voi vaihtaa kuluitta.