Työpajapäivät 2016

Tapahtuman puhujamateriaalit on koottu tänne.

Valtakunnalliset Työpajapäivät 2016 sekä etsivän nuorisotyön valtakunnalliset päivät järjestettiin Saimaan rannalla Holiday Club Saimaa-kylpylähotellissa 27.–28.4.2016. Valtakunnalliset Työpajapäivät kokosivat ensimmäistä kertaa yhteen työpaja-ammattilaisten lisäksi etsivän nuorisotyön tekijät. Tarjolla oli kaikille yhteistä ohjelmaa sekä työpajatoimijoille että etsivän nuorisotyöntekijöille suunnattuja omia pää- ja rinnakkaisseminaareja. Kattavan ohjelman sisällöissä esillä olivat mm. palvelujärjestelmän ajankohtaiset muutokset, maahanmuutto- ja monikulttuurisuusasiat, ohjaamotoiminta, vaikuttamistyö sekä sosiaalisen kuntoutuksen toimintamallit. Näiden lisäksi kuultiin arjenhallinnasta ja digitaalisista työkaluista ohjaus- ja valmennustyössä sekä e-mentoroinnista työnohjauksen menetelmänä etsivässä nuorisotyössä.

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu

Työpajapäivien osallistumismaksu on 175 € TPY:n jäsenille sekä etsivän nuorisotyöntekijöille ja 200 € muissa organisaatioissa työskenteleville. Hinta sisältää seminaariohjelman sekä kahvi- ja lounastarjoilut päivien aikana.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Peruutusehdot: Mikäli osallistuminen perutaan 6.4.2016 jälkeen, laskutetaan osallistumismaksusta 50 %. Jos peruutus tehdään 13.4.2016 jälkeen, veloitetaan koko osallistumismaksu. Osallistujan voi vaihtaa kuluitta.

Lisätietoja: Niina Ilola, niina.ilola(a)tpy.fi, p. 010 279 2737