Työpajapäivät 2018

Jyväskylässä 18.-19.4.2018 järjestettävien Valtakunnallisten Työpajapäivien teema on Muutoksen mahdollisuus. Työpajapäivät järjestetään yhteistyössä Jyväskylän nuorisopalveluiden Nuorten taidetyöpajan kanssa. Tapahtumapaikkana on Jyväskylän Paviljonki (Lutakonaukio 12, 40100 Jyväskylä).

Ilmoittautuminen on nyt auki! 

Päivien puhujina ovat mm. tulevaisuustutkija Ilkka Halava, viestintäkonsultti Ville Kormilainen ja tutkijatohtori Frank Martela. Lisäksi kattavan rinnakkaisseminaaritarjonnan sisältöjä ovat ajankohtaiset toimintaympäristön uudistukset, palvelumuotoilu, brändityö, osaamisen tunnistaminen, digitaalisuus työpajatoiminnassa sekä lukuisia muita ajankohtaisia ja kiinnostavia teemoja! Koko ohjelmaan pääsee tutustumaan sivuvalikon ohjelma-kohdasta.

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu

Työpajapäivien osallistumismaksu on 180 € TPY:n jäsenille  ja 205 € muille. Hinta sisältää seminaariohjelman sekä kahvi- ja lounastarjoilut päivien aikana.

Voit ilmoittautua Valtakunnallisille Työpajapäiville täällä. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 29.3.2018.

Peruutusehdot: Mikäli osallistuminen perutaan 29.3.2018 jälkeen, veloitetaan koko osallistumismaksu. Osallistujan voi vaihtaa kuluitta.

Lisätietoja: Niina Ilola, niina.ilola(a)tpy.fi, p. 010 279 2737