Työpajapäivät 2019

Työpajakentän ammattilaistapahtuma Valtakunnalliset Työpajapäivät järjestetään 10.-11.4.2019 Villatehtaalla Hyvinkäällä, yhteistyössä Hyria säätiön kanssa. Tapahtuman teemoina ovat osallisuus ja yhdenvertaisuus, joita ohjelmassa tarkastellaan useista eri näkökulmista. Päivien aikana kuullaan mm. toimittaja ja tuottaja Arman Alizadin sekä aivotutkija Katri Saarikiven puheenvuorot. Tapahtuman juontaa toimittaja Renaz Ebrahimi.

Tapahtuman rinnakkaisseminaarit tarjoavat laajan kattauksen ajankohtaista tietoa ja kiinnostavia teemoja. Ohjelmaa löytyy niin työ- ja yksilövalmentajille kuin työpajojen johtajille ja kehittäjille sekä muille teemoista kiinnostuneille. Työpajapäivillä on luonnollisesti oiva tilaisuus verkostoitua ympäri Suomea saapuvien kollegoiden kanssa tapahtuman oheisohjelmissa ja iltatilaisuudessa.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan täällä viimeistään 27.3.2019.

Työpajapäivien osallistumismaksu on TPY:n jäsenorganisaatioiden työntekijöille 180 € ja muille 205 €. Hinta sisältää seminaariohjelman sekä kahvi- ja lounastarjoilut päivien aikana. Iltatilatilaisuuden lippujen hinta on 35 €, sisältäen juhlien ohjelman ja buffet-illallisen.

Mikäli osallistuminen perutaan 28.2.2019 jälkeen, laskutetaan osallistumismaksusta peruutuskuluna 50 %. Jos peruutus tehdään 27.3.2019 jälkeen, veloitetaan koko osallistumismaksun hinta. Sairaustapauksissa ilmoittautumisen voi perua lääkärintodistuksen toimittamalla maksutta. Osallistujan voi vaihtaa kuluitta.

Lisätiedot ja kysymykset:

tapahtumatuottaja Niina Ilola

niina.ilola@tpy.fi

p. 010 279 2737