Työpajat ja etsivä nuorisotyö saivat näkyvyyttä nuorisotyön viikolla #nuorenpuolella-kampanjassa

23.10.2018

 

#nuorenpuolella -kampanja avasi oven työpajojen ja etsivän nuorisotyön arkeen nuorisotyön viikolla 8.−14.10. TPY:n Instagramia päivittivät viikon aikana kuusi työpajoilla työskentelevää ammattilaista: Anna, Jinna, Nora, Sami, Sointu ja Irmeli. He kertoivat tarinoita nuorista, omasta työstään ja haastattelivat työkavereitaan ja yhteistyökumppaneita sekä muilla työpajoilla työskenteleviä. Etsivän nuorisotyön osaamiskeskuksen Instagram-tiliä päivittivät viikon aikana viisi etsivää nuorisotyöntekijää eri puolilta Suomea:Teemu, Liisa, Mona, Riika ja Janette. Tarinat ovat katsottavissa jälkikäteen TPY:n ja Etsivän nuorisotyön osaamiskeskuksen Instagramissa. Tutustu kampanjassa mukana olleisiin työpaja-ammattilaisiin täällä. Kampanjassa mukana olleisiin etsiviin nuorisotyöntekijöihin voit käydä tutustumassa täällä

Työpajatoiminta ja etsivä nuorisotyö saivat viikon aikana runsaasti näkyvyyttä eri medioissa. #nuorenpuolella-aihetunnistetta käytettiin eri somekanavissa yli 400 kertaa, pelkästään Instagramissa yli 300 kertaa. #nuorenpuolella-kampanjaan lähti työpajojen ja etsivän nuorisotyön lisäksi mukaan koko nuorisotyön toimiala jakaen somessa ajatuksensa ja tarinansa siitä, miten he ovat työssään nuoren puolella. TPY kiittää kaikkia kampanjaan osallistuneita!

Työpajat ja etsivä nuorisotyö kiinnosti myös medioita kampanjaviikolla. Työpajatoiminnasta julkaistiin viikon aikana alla olevat jutut. 

8.10.     YLE Pohjois-Karjalan radio: Joensuun Nuorisoverstaan Nora Kettusen haastattelu
11.10.   IIjokiseutu: Meneillään nuorisotyön viikko. Karhupajalta kampanjaan kaksi somelähettilästä
15.10.   Koillissanomat: "Nuorisotyöpajojen ammattilaiset pelkäävät, että työpajat jäävät     maakuntauudistuksen jalkoihin - Aletaan suosia suuria toimijoita: "Eivät he tiedä, millainen nuorisoaines ja yksilölliset tarpeet ovat"
16.10.   Hämeen Sanomat: Työpaja antoi vauhtia työelämään - tärkeintä on saada rytmiä ja ryhtiä päivään
19.10.   MTV3 uutiset: Nuorten työpajoilla pelätään, että maakuntauudistus heikentää palveluita

Etsivästä nuorisotyöstä tehtyihin juttuihin voit tutustua täällä.